Joukko harjoituksia laihdutukseen kotona

Ruokavalio ei yksin riitä näyttämään kauniilta, sinun on käytettävä aikaa fyysiseen harjoitteluun. Siksi olemme valmistaneet sinulle joukon harjoituksia laihdutukseen kotona joka päivä. Naisille tämä on loistava vaihtoehto antaa lihaksilleen entinen joustavuus muutamassa istunnossa. Joissakin tapauksissa sinun ei tarvitse turvautua jäykkiin ruokavalioihin, koska yksin harjoittelemalla voit menettää 3–7 kg kuukaudessa.

joukko harjoituksia laihdutukseen kotona

Painonpudotuksen perussäännöt

Suosittelemme, että tutustut hyödyllisiin sääntöihin, jotka auttavat sinua luomaan pehmennetyn kehon ilman ylimääräisiä kiloja tulevaisuudessa:

 • urheiluharjoituksia tulisi tehdä joka toinen päivä;
 • tunti ennen harjoittelun alkua sinun on syötävä löyhästi;
 • lämmetä ennen liikuntaa;
 • kuorman tulisi kasvaa asteittain;
 • luokkien aikana sinun on juotava vähän hiilihapotonta vettä pieninä siemeninä;
 • Sinun tulisi aloittaa harjoituksen toisto 10 kertaa (esimerkiksi: 10 kyykkyä, 10 kuperkeikkaa ja niin edelleen), jokaisen seuraavan harjoittelun lisäyksellä 5-10 toistoa, sinun on saavutettava 50 kertaa.
 • tarkkailla oikeaa hengitystä;
 • harjoittelun jälkeen, aloita syöminen aikaisintaan 2 tuntia myöhemmin.
miten laihtua liikunnan avulla

Huomautus!On hyvä treenata raitista ilmaa, jos se ei ole mahdollista, avaa ikkuna. Joten keho kyllästyy hapella nopeammin, ja laihtuminen siirtyy maasta.

Oikea lämpeneminen

Kuten edellä mainittiin, sinun tulee ennen lämmittelyä lämmittää koko kehosi hyvin. Joten aloitetaan:

 1. aloitamme pyöreät liikkeet eri suuntiin kohdunkaulan nikamasta. Kiertojen tulee olla hitaita eikä liian syviä;
 2. siirry hartioille. Panemme kätemme harteillemme kämmentä pitkin ja jatkamme pyöreitä kiertoja eteenpäin ja taaksepäin;
 3. menemme alas. Kyynärpäät voidaan venyttää tällä tavoin, venyttää kahvat edessäsi, yhdensuuntaisesti lattian kanssa ja alkaa taivuttaa kyynärpäitä ja sitten taivuttaa;
 4. Kädet. Lukitse sormesi lukkoon silmien korkeudella ja aloita pyörivät liikkeet vapauttamatta kahvoja;
 5. lämmitä selkä ja vyötärö vinoilla liikkeillä eri suuntiin;
 6. Alaselän valmistelemiseksi harjoittelua varten sinun on teeskenneltävä, että kierrät vanteen, kun taas vain lantiosi pitäisi toimia;
 7. vaivaa jalat säännöllisin kyykkyin tai keuhkoin eteenpäin.

Kymmenen lähestymistapaa jokaisesta pisteestä riittää aloittamaan seuraavat harjoitukset.

säännöt painonpudotuksen harjoittamisesta

Tärkeä!Voit siirtyä liikuntaan vasta hyvän lämmittelyn jälkeen, mikä auttaa sinua välttämään suunnittelemattomia vammoja.

Joukko urheiluharjoituksia joka päivä

Joten on tullut hetki, jolloin voit käyttää koko tunnin painonpudotukseen etkä häiritse mitään. Emme tuhlaa arvokkaita minuutteja, aloitetaan.

Siro kahva

Nämä harjoitukset auttavat sinua muotoilemaan kätesi ja rintasi kiinteämmäksi.

 • Seisomme selkänoja seinälle, otamme askeleen eteenpäin, käännymme ympäri. Hyväksymme pääjalustan (pidämme selän suorana, jalat hartioiden leveydellä), suoristamme kätemme edessämme, lepäämme kämmenet seinälle. Tästä asennosta taivutamme kyynärpäiden kahvat ja yritämme koskettaa tapettia nenän kärjellä. Työnnämme sitten terävällä liikkeellä seinältä ja laskemme kahvat saumojen kohdalla.
 • Me makaamme selällämme, taivutamme jalkamme hieman polvissa, levitämme käsivartemme sivuille ikään kuin olisit väsynyt koko päivän ja päättäisit levätä vähän. Mutta levon sijasta otamme pienet käsipainot, jos niitä ei ole, voit yksinkertaisesti puristaa nyrkit ja suorittaa seuraavat liikkeet: puristamme urheiluvälineet tiukasti, yhdistämme hitaasti rinnan yläpuolelle ja laske sitten yhtä hitaasti kahvat alkuperäiseen asentoonsa, vapauta nyrkämme ja aloita alusta.
 • liikunta laihtuminen
 • Harjoitus "Vene" eivät kaikki voi tehdä sitä, mutta sinun ei tarvitse vetäytyä, yrittää ja oppia. Makaamme vatsallamme, leuka näyttää suoralta ja koskettaa lattiaa. Selän takana kiinnitämme kätemme lukkoon tai turvautumme jälleen käsipainojen apuun, otamme ne käsiimme ja otamme ne selän taakse. Nyt vaikein asia . . . Samanaikaisesti repimme leuka, kädet ja jalat lattialta veneen muotoon. Rentoudu ja toista harjoitus.

Päästä eroon vatsasta ja pidä selkäsi suorana

Nämä harjoitukset auttavat sinua suoristamaan selkäsi helposti ja antamaan vatsallesi tasaisen ilmeen.

 1. Istumme tuolin reunalla, selkä on suora, jalat ovat lattialla. Hitaalla liikkeellä vedämme polvemme rintaan, halaa niitä käsivarsillamme. Palaamme lähtöasentoon.
 2. Laitamme jalkamme hartioiden leveydelle, selkä on suora. Taivutamme eteenpäin niin, että kätemme koskettavat lattiaa, kun taas polvien ja selän jalkojen tulisi olla suorat, palaamme pääasentoon, toistamme.
 3. Makaa olkapäillämme niin, että selkäranka on täysin kosketuksessa kovan pinnan kanssa, kyllä, tämä ei ole helppoa, mutta yritä. Ja alamme vetää polviamme rintaan mahdollisimman lähelle. Palaamme sujuvasti lähtöasentoon.

Seksikkäät lonkat ja pakarat

No, täällä ei ole mitään puhetta, mitä enemmän näitä harjoituksia, sitä enemmän nämä paikat erottuvat.

 • Hyväksymme perusasenteen, laitamme jalkamme hartioiden leveydelle. Ohjaamme polvet ja varpaat samaan suuntaan. Venytämme käsivartemme yhdensuuntaisesti lattian kanssa tai lukitsemme ne pään taakse, kiristämme pakarat ja aloitamme kyykky.
 • Me menemme makuulle harjoitusmatolle, kädet levinneet eri suuntiin, kämmenet alas. Nosta toinen jalka ja vedä varvas ylös, aloita pyöreät liikkeet koko jalalla ensin yhteen suuntaan, sitten toiseen. Vaihda jalka ja tee sama.
 • harjoitukset lonkan ja pakaran laihtumiseen
 • Otamme tuolin selkänojan, suoristamme selkänojan siten, että olkapäät ovat kiinni. Asetamme yhden jalan sivuun ja aloitamme sen kääntämisen puolelta toiselle, älä unohda vetää sukkaa. Toista toisella jalalla.

Hoikka jalat

Hoivien jalkojen luomiseksi suosittelemme seuraavien harjoitusten käyttämistä.

 1. Me makaamme matolla, kädet rintaan. Jalat nostetaan lattiasta ja aloitamme "polkemisen polkupyörällä" ensin eteenpäin, sitten taaksepäin.
 2. Me kyykky, asetamme jalkamme mahdollisimman leveiksi. Sitten alamme siirtää kehoa yhdestä jalasta toiseen, kun taas ruumiin tulisi pysyä samassa asennossa ja selän olla suorassa.
 3. Yksinkertaisin harjoitus on sakset. Me makaamme olkapäämme, kädet mielivaltaisessa asennossa ja nostamme jalkamme kantapäässä kattoon, jotta saisimme suoran kulman. Kasvatamme niitä eri suuntiin, kun taas polvien tulee pysyä suorina, ja jatkamme harjoitusta. Tuo jalat hitaasti yhteen ja palaa sitten lähtöasentoon. Jotta jalkasi eivät väsyisi liikaa, tämä harjoitus on jaettava kahteen osaan.

Jooga kasvoille

Tiedämme jo harmonian harjoituksia, nyt on vielä tehtävä työtä kasvojen kanssa.

 1. Vedämme ilmaa suuonteloon, puristamme huulet tiukasti ja alamme pyörittää sitä pyörivin liikkein poskesta toiseen.
 2. Vedä huulet ulos putkella 5 sekunnin ajan ja rentoudu voimakkaasti.
 3. Hengitämme syvään nenän läpi, vedämme poskiin, pidätämme hengitystä 5-10 sekuntia ja hengitämme hitaasti hieman avoimen suun kautta.
kasvojen laihtumisharjoitukset

Jos et ole aiemmin harrastanut urheilua, sinun ei pitäisi tehdä kaikkia harjoituksia kerralla. Aloita helpoimmalla ja lisää uusia liikkeitä jokaisen istunnon jälkeen. Tämän avulla kehosi tottuu vähitellen stressiin.

Onko vasta-aiheita?

Painonpudotukseen kuuluu luokka, joka voi tehdä kotiharjoituksia laihtumiseen vain kokeneen lääkärin luvalla. Näihin kuuluvat ihmiset, joilla on:

 • verenpainetauti;
 • äskettäinen aivohalvaus tai sydänkohtaus;
 • ongelmat nivelissä tai verisuonissa;
 • tromboosi;
 • sisäelinten sairaudet;
 • tuki- ja liikuntaelimistön trauma.

Vaarallisesti!Jos sinulla on ongelmia sydän- ja verisuonijärjestelmän kanssa, sinun ei pitäisi vaarantaa terveyttäsi tekemällä intensiivistä liikuntaa. Sinulle sallitaan vain hidas, rauhallinen tahti ja usein taukoja ja vain lääkärisi luvalla.

Neuvoja

Tuloksen saavuttamiseksi mahdollisimman nopeasti seuraavat tuotteet on poistettava luettelosta ensimmäisen kuukauden aikana:

 • jauhotuotteet (valkoinen leipä, pasta ja erilaiset pullat);
 • paistetut elintarvikkeet (liha ja kaikki muu on parempi keittää tai höyryttää);
 • makeiset (suklaa, kakut ja muut).

Hyödyllisiä ruokavaliovinkkejä:

 • syödä enemmän vihanneksia ja hedelmiä;
 • viimeisen aterian tulisi olla 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa;
 • yöllä ei tarvitse kuristua, se ei johda mihinkään hyvään;
 • juo enintään 2, 5 litraa vettä päivässä;
 • syödä vain, kun keho sitä tarvitsee.

Tulokset

Jokainen nainen voi hoitaa tämän sarjan laihtumista kotona. Tärkeintä tässä on halu saavuttaa hyvä luku eikä olla laiska. Ja jonkin ajan kuluttua elämäsi täyttyy uusilla väreillä.