Tattariruokavalio laihtuminen

Noudattamalla tätä ruokavaliota voit laihtua jopa 12 kiloa kahdessa viikossa.

Keskimääräinen kaloripitoisuus on 970 Kcal päivässä.

Tämä on tunnettu mono-ruokavalio ja samalla yksi yksinkertaisimmista. Koko valikon perusta on tattaripuuro. Tämä ruokavalio ei ole lyhytaikainen, se kestää kaksi viikkoa ajoissa. Tämä on erittäin tehokas ruokavalio: jos pidät siitä kiinni, voit menettää 12 kiloa tai enemmän. Menetettyjen kilojen määrä riippuu ylipainosta: mitä enemmän se on, sitä nopeampi ja vahvempi painonpudotus tapahtuu.

kuinka monta kiloa voit laihtua tattariruokavaliolla

Jos kypsennät tattaripuuroa tattariruokavalion mukaan, siinä on 70–169 kilokaloria. Tässä käsityksessä tattari antaa kylläisyyden tunteen. Ja tässä on hyvä asia: päivässä kulutettavan puuron määrälle ei ole rajoituksia.

Tattaripuuro sisältää riittävän määrän kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, rautaa. Riittävän suuri määrä 5, 93% kasviproteiinia sekä vitamiineja vähentää maksimaalisesti ruokavalion sivuvaikutuksia ihmiskehoon. Noudattamalla tätä ruokavaliota et tunne epämukavuutta tai vaikeuksia. Lisäksi: joka päivä tunnet voiman ja elävyyden nousun, voit tuntea olosi mukavaksi. Tällaisilla hyvillä "seurauksilla" voit helposti sulkea pois kokonaan proteiinikomponentit tattari-ruokavaliosta (kuten liha tai kala).

Tällaisen ruokavalion tärkein ja yksinkertaisesti pakollinen vaatimus: mausteiden tai kastikkeiden täydellinen poissulkeminen, sinun täytyy luopua jopa suolasta ja sokerista.

Toinen tärkeä asia: et voi syödä neljä tuntia ennen nukkumaanmenoa - tämä on avain onnistuneeseen ja välttämättömään ruokavalioon erinomaisen tuloksen saavuttamiseksi.

Puuron keittäminen

Joten aloitetaan: tattari on kypsennettävä koko päivän ajan. Kaada puoli kiloa viljaa kiehuvalla vedellä (1, 5 litraa) ja kääri sitten astia puurolla peitteeseen yön yli. Huomaa: tattaria tätä ruokavaliota varten ei voida keittää. Tämä määrä keitettyä tattaria riittää päiväksi päätäsi. Kun olet ymmärtänyt, kuinka paljon voit syödä päivässä, kypsennät oikean määrän. Yleensä ruokavalion loppuun mennessä kulutat hyvin vähän - 100 grammaa riittää.

Aamulla tattari muuttuu ulkonäöltään tavalliseksi puuroksi - sinun täytyy syödä sitä kaikki kaksi viikkoa. Ehkä kaikki vesi ei imeydy, tyhjennä se sitten ja käytä hieman vähemmän kuumaa vettä seuraavalla kerralla.

On olemassa toinen tapa valmistaa tällainen puuro, mutta termoksessa. Se kestää vain 35-40 minuuttia.

Valikko

Yleisin menetelmä: pohjan eli tattarin lisäksi (ja voit syödä sitä kirjaimellisesti niin paljon kuin haluat), voit juoda yksi litra vähärasvaista 1% kefiriä päivässä (mutta ei enempää, vähemmän on mahdollista). Voit juoda itse kefiriä erikseen tai voit pestä sen tattarilla. Jos tunnet voimakasta nälän tunnetta (yleensä alussa), niin ennen nukkumaanmenoa voit juoda toisen lasin kefiriä. Haluat ehkä kieltäytyä jatkamasta ruokavaliota, mutta hyvä, ja mikä tärkeintä, nopea tulos auttaa sinua jatkamaan laihtumistasi.

Voit myös juomaveden (aina hiilihapottoman ja mineralisoimattoman) ja vihreän teen lisäksi - nälän tunne tylsistyy ja luonnolliset mehut antavat päinvastaisen tuloksen.

Tattariruokavalio kuivattuilla hedelmillä

Hyvin usein sokerin puutteen vuoksi laihduttamisen aikana voi esiintyä väsymystä ja heikkouden tunnetta. Lisäksi ruokavalion toisen viikon lopussa kefirin tattari voi kyllästyä. On ulospääsyä - lisää puuroon terveellisiä kuivattuja hedelmiä: luumuja, rusinoita, kuivattuja aprikooseja, omenoita. Mutta osaa hillitä itseäsi, puuroon tulisi lisätä noin 5-6 kappaletta kuivattuja hedelmiä. Samanlainen vaihtoehto on puuron makeuttaminen hunajalla (yksi tl riittää).

Kuinka syödä tattariruokavalion jälkeen

Sinun ei tarvitse kertoa ja kuvata pitkään, että jos syöt heti laihduttamisen jälkeen kaiken, ja vain lyödä makeisia, kakkuja, sitten luonnollisesti laihtunut paino (jolla on 8 ja jolla on kaikki 12 kiloa) palaa sinulle kuukauden tai kahden kuluttua (yli 12 kg saattaa palata). Siksi sinun on tarkistettava valikkosi. Kahden viikon ajan, kun olit laihduttamassa, voit vähentää ruokahalua merkittävästi etkä halua enää syödä niin usein ja niin paljon. Ruokavalion jälkeen tärkeintä on lopettaa eikä syödä liikaa.

Tämä on perussääntö, joka auttaa vahvistamaan tuloksia. Mutta jos yhtäkkiä söit enemmän kuin tarvitset, tee sitten paastopäivä, kuten tattariruokavalio toisen vaihtoehdon mukaan. On hyödyllistä, jos vähennät makeisten kulutusta hieman. Muista myös: sinun täytyy juoda enemmän nesteitä (puhdasta vettä ja teetä). Noudattamalla näitä sääntöjä, et vain vakiinnuta tulosta, vaan myös laihtua edelleen.

Ruokavalion tulokset

Ruokavalion tulokset ovat tietysti puhtaasti yksilöllisiä ja kunkin organismin reaktio on erilainen. Tämä taipumus on yleensä hahmoteltu: mitä enemmän painoa, sitä parempia ruokavalion tulokset ovat. Jos tämä ruokavalio ei ole sinua varten, tulos menetetään 3-4 kiloa. Mutta jopa pienillä ruokavalion, ruokavalion häiriöillä, voit päästä eroon 4-6 kilosta (useimmissa tapauksissa).

Ennätys oli seuraava tulos: kahdessa kuukaudessa henkilö menetti 59 kiloa (125: stä 66: een). Jos paino on riittävän suuri, voit menettää 15 kiloa 14 päivässä.

Jos puhumme määristä, voit laihtua kahdella koolla (se on neljä senttimetriä tai jopa enemmän). Ylipaino menee kaikkialle, toisin sanoen paitsi lantioon tai vatsaan, mikä tarkoittaa, että tämän tyyppinen ruokavalio auttaa vähentämään sekä rinnan että vyötärön ja lantion ympärysmittaa.

Erittäin tärkeä näkökohta: painuuko iho paljon tällaisen ruokavalion jälkeen, loppujen lopuksi se vie noin 12 kiloa? Vastaus on erittäin onnellinen - ei! Päinvastoin, iho kiristyy.

Tattariruokavalion vasta-aiheet

Jokaisella ruokavaliolla on haittoja. Kun aloitat tattariruokavaliota, ota yhteys lääkäriin, koska se on todella tärkeää. Aloita tutustumalla terapeuttiin.

Tattar ruokavalio on vasta-aiheinen:

  1. raskaana olevat naiset,
  2. imettävät äidit,
  3. diabeetikot (missä tahansa muodossa,
  4. ihmiset, jotka harjoittavat paljon fyysistä aktiivisuutta,
  5. haavaumat ja potilaat, joilla on maha-suolikanavan ongelmia,
  6. verenpainepotilaat,
  7. ihmiset, jotka kokevat vakavaa stressiä ja masennusta,
  8. munuaisten, sydämen vajaatoiminnan,
  9. ihmiset, joille on tehty vatsanelinten leikkaus,
  10. joissakin tapauksissa ihmiset, jotka sopivat tähän kuvaukseen, voivat seurata tattariruokavaliota, mutta luvalla ja lääkärin valvonnassa.

Tattariruokavalion edut ja edut

Sinun ei tarvitse rajoittaa itse syötävän puuron määrää eli milloin tahansa (vain ei 4 tuntia ennen nukkumaanmenoa).

Ruokavalion ja laihtumisen aikana et tunne paljon huimausta, yleistä väsymystä, letargiaa, uneliaisuutta, johon liittyy usein muita ruokavaliota.

Hyvä hyötysuhde ja tulos: keskimäärin voit menettää yli 7 kiloa (oli usein tapauksia, joissa henkilö menetti 10 kiloa kerralla ensimmäisen seitsemän päivän aikana).

Erinomainen ja jopa erittäin suuri painonpudotus - keveyden tunne tulee voimakkaammaksi joka päivä.

Tattari sisältää paljon kuitua, ja tämä auttaa puhdistamaan kehon, nimittäin suoliston ja maksan, jopa ruokavalion aikana.

Naiset! Voit jopa vähentää selluliitin ulkonäköä!

Ja toinen erittäin tärkeä asia: ihon ja kynsien ulkoinen vesi paranee, mikä on melkein epärealistista, jos noudatat erilaisia ruokavalioita. Tämä johtuu siitä, että tattari sisältää paljon B-vitamiineja, kasviproteiineja, mikä puolestaan normalisoi aineenvaihduntaa ja antaa ihon puhdistaa.

Tattariruokavalion haitat

Valitettavasti se ei ole kaikille. Siksi ruokavalion aikana voi esiintyä heikkoutta, väsymystä ja päänsärkyä. Aluksi voit kokeilla tätä kokeiluvaihtoehtoa: tee paastopäivä tattariruokavaliosta. Jos se menee helposti, voit "kokeilla" ruokavaliota.

Tämä ruokavalio on tarpeeksi pitkä, mutta erittäin tehokas - keho rakentaa nopeasti ja tottuu uuteen ruokavalioon ja järjestelmään. Painonnousun alkua edeltävä aika kasvaa (jos se alkaa).

Tattar ruokavalio on rajoitusten suhteen melko julma eli se ei ole monipuolinen. Voit käyttää vain tattaria ja kefiriä.

Jos yritit tätä ruokavaliota, mutta paino on edelleen kaukana toivotuista numeroista, voit toistaa tämän ruokavalion uudelleen vasta kuukauden kuluttua. Aikaisemmin - vasta-aiheinen.

Verenpaine voi laskea laihduttamisen aikana.

Tattari sisältää paljon proteiineja, jotka on helppo sulattaa. Mutta tämä proteiini on kasviperäistä eikä voi korvata kalaa tai lihaa yhtä hyvin. Siksi älä yritä istua tällaisella ruokavaliolla yli kaksi viikkoa.

Krooniset sairaudet voivat myös pahentua tällaisen ruokavalion aikana.

Vitamiinit yhdessä mikroelementtien kanssa pääsevät elimistöön vähän. Tämä vika voidaan korjata ottamalla multivitamiinivalmisteita.