Ruokavalio "suosikki": vivahteita, arvosteluja, tuloksia

"Suosikki" ruokavalio on suosittu laihdutustekniikka. Sitä on melko vaikea noudattaa, mutta tulokset miellyttävät. Kuinka noudattaa "suosikki" ruokavaliota? Arvostelut, tulokset, vivahteet, valikot.

Ruokavalion ydin

mitata vyötärösi samalla kun noudatat suosikkiruokavaliotasi

On tarpeen noudattaa ruokavaliota viikon ajan. Sinun täytyy syödä tiettyjä ruokia joka päivä. Toisin sanoen keho rakennetaan päivittäin käsittelemään erilaisia aineita ja tämä johtaa rasvojen aktiiviseen polttamiseen.

Joten ensimmäinen, kolmas ja kuudes päivä ovat juomista. Voit juoda vähärasvaista kefiriä, erilaisia vastapuristettuja mehuja, liemiä (mukaan lukien liha), hyytelöä, kompotteja, kivennäisvettä, teetä, kaakaota, maitoa, juomajogurttia, kahvia (pieninä määrinä). Tietenkin sinun täytyy juoda puhdasta vettä. Se nopeuttaa aineenvaihduntaa, auttaa puhdistamaan suoliston.

Toinen päivä on vihannes. Tänä päivänä voit syödä haudutettuja, tuoreita ja keitettyjä vihanneksia. Et voi suolata vihanneksia. Mutta voit lisätä erilaisia mausteita. Perunat on hylättävä, ja etusijalle on asetettava kurkut, tomaatit, kaali, kesäkurpitsa, munakoisot, porkkanat. Mitä voit kokata? Salaatteja, keittoja, patoja, välipaloja.

Ruokavalion neljäs päivä on hedelmäinen. On sallittua syödä erilaisia marjoja ja hedelmiä. Sinun pitäisi ehdottomasti lisätä valikkoon sitrushedelmiä, ananasta, omenoita. Voit syödä banaaneja, mutta rajoitetusti. Voit tehdä hedelmäsalaatteja, smoothieja, jälkiruokia.

Ruokavalion viidentenä päivänä sinun on syötävä proteiiniruokaa. Nämä ovat munia, kalaa, valkoista keitettyä lihaa, äyriäisiä. Voit myös syödä jogurttia. Suolaa tulisi käyttää minimaalisesti, mutta on parempi kieltäytyä siitä. Tänä päivänä sinun on juotava paljon puhdasta vettä.

Seitsemäs päivä on sekava. Eli voit syödä kaikkia ruokia, jotka olivat sallittuja koko ruokavalion ajan.

Hyödyllisiä vinkkejä, tuloksia ja arvosteluja

Arvioiden mukaan tämän ruokavalion vaikein osa on kestää ensimmäinen päivä. Jotta heikkous ja päänsärky eivät häiritsisi sinua, sinun on pidättäydyttävä liikunnasta ja kulutettava enemmän lihaliemiä. Kannattaa myös suunnitella jotain mielenkiintoista tälle päivälle. Tämä häiritsee halua syödä jatkuvasti jotain ja tylsistää nälän tunteen.

Proteiinipäivänä sinun on juotava enemmän puhdasta vettä. Jos tämä on vaikeaa, voit lisätä lasiin sitruunaviipaleen. Tämä parantaa makua.

Vihannes-, hedelmä- ja proteiinipäivänä kannattaa valmistaa monipuolisempia ruokia sallituista tuotteista. Tämä auttaa sinua pysymään ruokavaliossa.

On syytä muistaa vasta -aiheet. Et voi noudattaa tätä ruokavaliota munuaisongelmien, diabeteksen, verenpaineen ja hypotension, stressin, sydämen vajaatoiminnan vuoksi.

Ruokavalion tulokset ovat vaikuttavia, voit päästä eroon 2-4 kg. Niiden säilyttämiseksi on kuitenkin poistuttava ruokavaliosta oikein. Seitsemän päivän kuluessa sinun täytyy syödä enemmän vihanneksia, proteiinituotteita. Annosten tulee olla pieniä. Ja sitten sinun on noudatettava oikeaa ravintoa. Eli syö vähemmän makeita ja rikkaita ruokia, keitä ruokia hellävaraisella lämpökäsittelyllä äläkä syö liikaa. Lisäksi urheiluun kannattaa kiinnittää huomiota. Voit valita minkä tahansa liikunnan (juoksu, aerobic, uinti, kävely).